HRL Entreprenør AS styrker styret

HRL Entreprenør AS styrker styret – Hedda Foss Five inn som nytt styremedlem.

Som hovedeier i HRL Entreprenør er det en glede å presentere nytt styre fra september 2024:
Styrets leder Fred-Arne Gade m/styremedlemmer:
▪️ Hedda Foss Five
▪️ Petter Kristen Skjelsøy Øygarden
▪️ Frederic Kristoffersen
▪️ Roger Dreyer
▪️ Roger Hoksrød
▪️ Lars Gunnarsli
▪️ Kenneth Schybaj Antonsen
Foto: Per Erik Buchanan Andersen
 

Hedda Foss Five trer inn som nytt styremedlem i HRL Entreprenør. Hennes brede erfaring fra både offentlig og privat sektor tilfører styret verdifull kompetanse og innsikt på flere områder.

 

Om Hedda Foss Five:

Hedda har solid erfaring innen ledelse, strategiarbeid og samarbeid med ulike aktører, noe som gir HRL en klar fordel i et konkurransepreget marked. Med omfattende kunnskap innen næringsutvikling, er hennes ekspertise spesielt relevant for en entreprenørbedrift som HRL Entreprenør.

Hun har hatt flere styreverv i store selskaper og organisasjoner, der hun har vist en unik evne til å se menneskers potensial, motivere, og se prosjekter i et helhetlig perspektiv.

Med hennes erfaring fra krevende situasjoner og kompleks prosjektledelse, vil Heddas beredskapskunnskap være viktig for HRL Entreprenør. Hennes evne til å håndtere utfordringer og levere resultater vil bidra til stabilitet og langsiktig suksess for selskapet, spesielt i dagens marked.

 

Styrelederens kommentar:

Styreleder Fred Gade og daglig leder Roger Dreyer er fornøyde med å få Hedda med i styret:

«Vi er svært glade for å få inn Hedda med hennes imponerende kompetanse og erfaring. Hennes bakgrunn innen ledelse og strategiarbeid er uvurderlig med tanke på de utfordringene bransjen står overfor i dag.»

Med Heddas tilskudd er HRL Entreprenør AS godt rustet til å møte fremtidige muligheter og utfordringer i bygge- og anleggsbransjen, samtidig som selskapet fortsetter å levere prosjekter med høy kvalitet og verdiskapning.