Ny avdelingsleder for Telemarksavdelingen i Graf Entreprenør!

[vc_row][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1586285242932{margin-bottom: 0px !important;}”]Graf Entreprenør AS har ansatt Lars Bratli som ny avdelingsleder i Telemark, og skal lede Telemarksavdelingen i selskapet. Bratli blir dermed en viktig del av ledergruppen i selskapet, og vil ha en aktiv og sentral rolle i utviklingen av den mest sentrale avdelingen i Graf Entreprenør AS. Avdelingen omsatte i 2019 for ca. 110 MNOK, og har en budsjettert omsetning i 2020 på 150 MNOK. For øvrig har selskapet som helhet budsjettert årlig omsetning på om lag 200 MNOK i 2020.

Rekordstor ordrereserve og strategiske valg

Bratli er utdannet bygningsingeniør, og tar med seg tung og god erfaring fra sine ti år i Betonmast Telemark, tidligere HRL Entreprenør. De siste årene arbeidet han som prosjektsjef i selskapet.

-Lars sin kompetanse og fartstid i bransjen utgjør et godt tilskudd til videre vekst i selskapet, og avdelingen i Telemark. Vi har opplevd mye positiv respons fra markedet den siste tiden, og vi er godt tilfredsstilt med at vi har fått en solid og kompetent avdelingsleder på plass, som vil styre avdelingen på en god måte for våre kunder og samarbeidspartnere. Jeg ser frem til videre utvikling og gjennomføring av prosjekter med Lars i ledelsen av avdelingen i Telemark, sier administrerende direktør i Graf Entreprenør, William Skreosen.

 Til tross for virkninger knyttet til corona-viruset opplever selskapet veldig god ordretilgang, og noterer seg historisk sett rekordstor ordrereserve. Per Q1 2020 har avdelingen 420 MNOK i ordrereserve i et treårs perspektiv.

-Etter å ha fulgt med på utviklingen til Graf er jeg veldig imponert og inspirert over hva selskapet har fått til på kort tid, uttaler Lars Bratli. For meg personlig føles overgangen til Graf som en helt naturlig. Organisasjonen er godt trimmet, og har et tydelig fokus på en effektiv digital gjennomføringsplattform med kvalitet og sikkerhet som førsteprioritet. Gjennom sine aktive eiere er det lagt ned gode verdier og forutsetninger som vil være avgjørende for videre utvikling av selskapet. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, og være med å bidra til å bygge morgendagens entreprenør![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]