Miliarium Bolig inn på eiersiden i Heimgard Bolig

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1086″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1594129595354{margin-bottom: 20px !important;}”]

Miliarium Bolig AS er en større boligaktør med brødrene Roger og Kristian Adolfsen som hovedeiere.

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1594129575431{margin-bottom: 0px !important;}”]

Heimgard Bolig AS

Heimgard Bolig AS ble stiftet i 2019, da Pancom AS og Øygarden Eiendom AS inngikk et større samarbeid om boligutvikling ved å slå sammen sine porteføljer av prosjekter og eiendommer. Selskapet har i dag om lag 2 000 boligenheter under utvikling i regionen som omfatter Telemark/Vestfold Fylke, og søndre del av Viken.

Totalt utgjør porteføljen ca. 35 prosjekter med et omsetningsvolum på nærmere NOK 6-7 mrd. de neste 5-6 årene, noe som gjør Heimgard Bolig AS til en vesentlig regional aktør sier Frederic Kristoffersen, konserndirektør i Pancom AS.

Variert Portefølje

Pancom AS har i flere år hatt sitt fokus på utvikling av borettslag og boligfelter. Konsernet har også flere satsningsområder rundt industriell produksjon, bygg og anlegg, men eiendomsbiten er den finansielt tyngste del av Pancom AS. Øygarden Eiendom AS har hatt mer tyngde på leiligheter og bysenter, med Petter Øygarden i spissen. Øygarden har vært sentral i sentrums- og boligutvikling i Grenlandsregionen siden starten av 2000-tallet.

Heimgard Bolig har en portefølje med variert bebyggelse som når ut til de aller fleste kjøpergrupper i vår region sier Petter Øygarden. Det er spennende at Miliarium Bolig går tungt inn på eiersiden i Heimgard Bolig AS. Jeg har tro på gode samarbeidskonstellasjoner innenfor eiendomsutvikling, og det å samle kompetanse og løfteevne gir et bedre boligprodukt og tilbud til våre kunder, avslutter Øygarden.

Miliarium Bolig satser videre

Miliarium Bolig utvikler eiendom med fokus på bolig i flere regioner i Norge. Miliarium Bolig investerer også i andre virksomheter med samme fokus der slike investeringer bidrar til å realisere Miliarium Bolig sin langsiktige forretningsstrategi. Miliarium Bolig ønsker bl.a. å øke eksponeringen i Østlandsområdet. Investeringen i Heimgard Bolig passer godt for Miliarium Bolig både finansielt og strategisk.

-Vi er fornøyde med investeringen i Heimgard Bolig. Den vil åpenbart medføre økt fokus og større satsing på aksen Drammen-Porsgrunn. Selskapet har allerede en diversifisert og spennende prosjektportefølje. På litt sikt forventer vi å skape større prosjektporteføljer og verdier i både Heimgard Bolig og i Miliarium Bolig som følge av denne investeringen. Vi ser frem til det kommende samarbeidet med administrasjonen og de andre hovedaksjonærene i Heimgard Bolig, sier Peder Stavnes Karlsen, Adm. Dir. i Miliarium Bolig AS.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Miliarium Bolig” style=”flat” color=”btn-pancom-tommer” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmiliarium.no%2F|title:Miliarium%20Bolig|target:%20_blank|”][vc_btn title=”Heimgard Bolig AS” style=”flat” color=”btn-pancom-tommer” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fheimgardbolig.no%2F|title:Miliarium%20Bolig|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]