Pancom kjøper Horten Hotell Eiendom AS!

Pancom Property AS er fra tidligere på eiersiden i Langmyra 2, og kjøpte i 2021 100 % av aksjene i Langmyra 6 sentralt beliggende ved Skoppum stasjon, i samarbeid med Bratsberg AS. Med sin idylliske beliggenhet kun 1 times kjøretur fra Oslo, og en kort sjøreise unna Østfold-siden, er Horten et spennende satsningsområde. Horten kommune er videre kjent for sine vakre skogs- og landområder, rik historie og spennende kulturminner.

Dette er en strategisk god og spennende eiendom som vi gleder oss til å utvikle videre. Eiendommen har en lang lokal historie. Dagens leietaker, Horten Hotelldrift AS vil fortsette leieforholdet. Vi ser frem til et godt samarbeid med leietaker om eiendommen fremover, sier konsernsjef Frederic Kristoffersen i Pancom AS.

Frederic Kristoffersen

Vekst og utviklingsplaner

Pancom AS er et av de ledende bygg- og eiendomskonsernene i Telemark/Vestfold, og har aktivt eierskap i en rekke bedrifter og selskaper innenfor bygg, anlegg, og eiendom. Konsernet har en portefølje av næringseiendommer på ca. 40.000 m2, og ytterligere ca. 15.000 m2 under utvikling.

Vi er et konsern som har vekst og utviklingsplaner innenfor næringseiendom, og eiendommene i Horten tillegger ytterligere litt over 8.000 m2 i vår portefølje informerer Kristoffersen.

Frederic Kristoffersen