Næringsbygg med 8 næringsseksjoner på Rødmyr!

I samarbeid med Paragon Eiendom (Ole B Solberg) og Lucky Invest AS (Stian Numme) lanserer vi nå 8 nye næringsseksjoner for salg på Rødmyr i Skien!
-Her blir det bygget svært gode kontor og lager fasiliteter på Rødmyr, til en rasjonell pris sier Nicolai Amundsen som er prosjektleder for utbyggingen.

-Rødmyr er et svært egnet sted for næringsvirksomhet, det ligger sentralt i Grenland og har god tilgjengelighet! Vi tror at lokasjonen for næringsbygget vil ha stor interesse blant aktuelle kjøpere fortsetter han.

Bygget vil få lekre moderne fasader med store vinduer inn til kontor-delen av næringsseksjonen som gjør kontorene luftige og fine. Dette bli en flott plass hvor små og mellomstore virksomheter kan etablere seg!

4 Seksjoner, med moderne kontorer og lager fasiliteter for salg.

De 4 første seksjonene av Rødmyr Næringspark er allerede ute for salg, og under bygging. Seksjonene er på ca. 340 kvm og består av et flott lager med tilhørende messanin, samt et moderne kontor lokale hvor det er muligheter for tilpassing etter behov.

Gode Parkeringsmuligheter

Det vil bli lagt opp til gode parkeringsmuligheter på tomten i front og på bakside. Dette vil bli et ypperlig sted for mange typer virksomheter.

Meld din interesse.

Er du intressert i en næringseksjon så kan du melde din interesse på nettsiden:
www.rodmyrnaringspark.no