Roger Dreyer ansatt som administrerende direktør i Amundsen Graf AS!

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1306″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row column_padding=”5″][vc_column css=”.vc_custom_1592482452078{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1629107086344{margin-bottom: 0px !important;}”]Roger Dreyer ansatt som administrerende direktør i Amundsen Graf AS!

Tidlig i august kunne Pancom AS informere om at selskapene Graf Entreprenør AS, Amundsen-bygg AS og Grenland-mur AS fusjoneres til ett stort entreprenørselskap. Det nye entreprenørselskapet, som vil bli majoritetseiet av Pancom AS, vil være et av de ledende entreprenørselskapene i Telemark/Vestfold, med virksomhet over hele Sørøst Norge.

– Vi kan som et resultat av en rekrutteringsprosess meddele at vi har ansatt Roger Dreyer fra Skien som ny administrerende direktør for selskapet, informerer Ole Andre Risnes, som er styreleder for det nye selskapet.

Roger Dreyer fra Skien har lang fartstid fra entreprenørbransjen og har over 40 års erfaring fra ulike oppgaver i bygg- og anleggssektoren. De senere årene har Roger Dreyer jobbet som direktør i Backe Vestfold Telemark AS, et selskap i Backe-gruppen.

-Jeg ser frem til å starte som leder i en spennende og ny entreprenør-satsning, sier Roger Dreyer som nylig har signert avtalen som ny administrerende direktør. Pancom AS har bygget flere spennende selskaper som nå fusjoneres, og dette blir en utfordring som jeg gleder meg til å ta tak i, understreker han.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1592484396561{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1592482452078{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1629107127957{margin-bottom: 0px !important;}”]

Amundsen Graf AS

Amundsen Graf AS vil bli fullverdig fusjonert i løpet av 3. kvartal 2021. Selskapet vil da ha ca. 130 medarbeidere, som vil utgjøre en betydelig tømre- og betongkapasitet. Samtidig vil en fagkyndig stab med funksjonærer gi en administrativ kompetanse og forvaltning som skal ivareta kundenes interesser i hele markedssegmentet.

Selskapet vil ha hovedkontor på Vipevegen i Porsgrunn, med avdelingskontorer på Rugtvedt i Bamble, Skoppum i Horten og Nordre Kullerød i Sandefjord. Selskapet har en bred virksomhet i Sørøst Norge, med oppdrag i hele regionen.

-Styret i Amundsen Graf AS ser frem til at Roger Dreyer tiltrer 1. November, og vi ser frem til godt strategisk og administrativt samarbeid, uttrykker Ole Andre Risnes som er selskapets styreleder og kontaktperson frem til Dreyer tiltrer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]