Frier Accounting får ny Daglig leder!

Frier Accounting AS har de siste 5 årene vært i kraftig vekst i takt med konsernet Pancom. Selskapet har gått fra å være et mindre regnskapskontor til å bli et kompetent regnskapsbyrå med 12 ansatte fordelt på 2 avdelinger, og nærmere 200 kunder!

Esther Huemer-Nilsen går fra 01.10 inn i rollen som byråets nye Daglig leder og skal lede selskapet til videre vekst og utvikling, inn i framtiden.

-Esther har jobbet i Frier både som salgssjef og controller og har vært i selskapet i 4 år. Vi har stor tro på at dette kommer til å bli en positiv endring for vekst- og framtidsplaner som er lagt og for de utfordringene selskapet nå skal gå inn i. Tidligere daglig leder Tomas Fuglset ønsker å gå over i rollen som faglig leder for Frier-selskapene, og til support og konsultering mot Pancom AS konsern sier Konserndirektør Frederic Kristoffersen.

Nye tanker for selskapet

Frier Accounting AS har sitt hovedkontor i Skomværgata 7 i Porsgrunn, og har herfra utviklet et sterkt faglig miljø, med flere dyktige og kompetente medarbeidere! Selskapet har hatt god drift og lønnsomhet siden etableringen i 2015.

-Vi er et ungt og dynamisk miljø som har høyt fokus på kvalitet og kundetilfredshet sier ny daglig leder Esther Huemer-Nilsen. Kjernekompetansen til Frier ligger innen Eiendom, Bygg & Anlegg samt større og komplekse konsernregnskaper. Mitt fokus vil blant annet være og bygge et godt arbeidsmiljø og skape gode rammevilkår for videre vekst.

Vekst og ny satsning

Frier Accounting AS har ambisjoner for vekst og videre satsning! Selskapet etablerte et søster-selskap i Oslo sommeren 2022, og er nå i gang med å bygge opp en større portefølje langs aksen mellom Oslo og Grenland.

-Dette er for å kunne nå våre mål om å doble vår kundemasse innen 2025, sier Huemer-Nilsen. Konsernet Pancom AS har naturligvis vært vår største kunde som har gitt oss mulighet til vekst som etter planen vil fortsette. Vi skal nå jobbe med å vokse utover konsernet og her vil Frier tilby tidsriktige og innovative løsninger for å nå fremtidens utfordringer, avslutter hun.

Pancom AS og Frier Accounting vil takke Tomas Fuglset for innsatsen og resultatene som daglig leder i Frier Accounting AS fra stiftelse, og frem til Q3 2022!