Kokleheia Amfi trinn 2:
En spektakulær utvikling i Kristiansand

Pancom er stolte av å presentere Kokleheia Amfi trinn 2, som nå er lansert i markedet. Dette spennende prosjektet består av 30 nye, moderne leiligheter som er designet for å gi beboerne en unik og luksuriøs opplevelse.

Beliggende i solfylte omgivelser nær sentrum av Kristiansand, er Kokleheia Amfi trinn 2 det perfekte stedet for de som ønsker å leve i et pulserende og urbant miljø uten å måtte gi avkall på komfort og bekvemmelighet.

I forbindelse med SØBO sin forkjøpsrett arrangerte vi Salgsmøte på den Spektakulære tomta. Der fikk alle involverte bak prosjektet snakke om det imponerende prosjektet som utvikles i samarbeid med VEF Entreprenør AS og SØBO i Kristiansand.


Vi er fornøyde med det gode oppmøtet på møtet, som kickstartet forkjøpsretten til Sørlandet Boligbyggelag.

Arkitekten i prosjektet ENO Arkitekter, snakket litt om bakgrunnen bak utformingen av prosjektet, og tankene de hadde rundt hvordan Kokleheia Amfi kunne bli et godt tilskudd til lokalsamfunnet.

VEF som er entreprenør på prosjektet snakket litt om utfordringene de har møtt på og hvordan de har kommet til gode løsninger for prosjektet som er noe utenom “normalen”. Her nevnte de blant annet at de har fjernet over 55.000 kubikk med masser det siste halvåret for å rigge grunnen til bygget.

Videre forteller SØBO om hvordan dette med borettslag vil fungere på det nye prosjektet og hvilke fordeler de som bor får av å være den del av Sørlandet boligbyggelag, før Meglerne fra Krogsveen til slutt gikk igjennom hvordan kjøpsprosessen ble for alle interesserte i prosjektet.

Bilde Godt oppmøte på salgsmøte som startet salget i trinn 2

Vi synest markedet har mottatt prosjektet godt og vi ser fram til ytterligere samarbeid med våre samarbeidspartnere i prosjektet, inkludert ENO Arkitekter og Krogsveen Sørlandet.

Ved å velge Kokleheia Amfi trinn 2 som ditt neste hjem, vil du kunne nyte en fantastisk utsikt mot Otra, moderne og stilfullt design, spektakulære omgivelser og nærhet til alt Kristiansand har å tilby. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om dette spennende prosjektet.

Bilde Begge trinnene med flott utsikt mot Kristiansand