Ny administrerende direktør for Heimgard Bolig

Det er en glede å informere at Terje Kaasa Larsen tiltrer stillingen som Administrerende direktør i Heimgard Bolig fra 01.04.2024.

Fra venstre: Petter Øygarden, Frederic Kristoffersen og Terje Kaasa Larsen. Foto: Tore Øyvind Moen, Varden.

Siden høsten 2023 har styret i Heimgard Bolig AS jobbet med rekruttering av en ny direktør. Boligkonsernet vårt er en sentral utvikler av eiendom i Grenlandsregionen, med prosjekter som Frednes Brygge, Smietangen, St. Joseph, Trosvik og Porsgrunn Mekaniske for å nevne noen.

– Målet er at styret, eiere og administrasjonen skal legge til rette for en bærekraftig vekst for vårt boligkonsern, sier Frederic Kristoffersen, konserndirektør i Pancom AS. Heimgard Bolig har blitt en ledende aktør i vår region, og vi ser frem til å befeste og øke våre markedsandeler spesielt mot Vestfold og Buskerud, legger han til.

– Vi har mye spennende å se frem til, og vi gleder oss til å få Terje med på laget, uttrykker Petter Øygarden. Med sin 25 års ledererfaring fra byggebransjen, med gode resultater, har han en sterk bakgrunn for å fylle rollen som administrerende direktør i Heimgard Bolig på en god måte, understreker han.

Terje Kaasa Larsen har siden 2019 innehatt stillingen som Regionsjef i Peab, med ansvar for Telemark, Vestfold og Buskerud. Han har lang ledererfaring innenfor organisasjonsbygging, entreprenørdrift og utbygging av bygg og eiendom, og har tidligere hatt lederroller i Veidekke og Seltor. Terje har utdanning som tømrer, byggingeniør og sivilingeniør i industriell økonomi.

– Jeg ser frem til å starte i stillingen som direktør i Heimgard Bolig AS sier Terje Kaasa Larsen, som tiltrer stillingen om kort tid. Selskapet har dedikerte eiere og store ambisjoner for fremtiden, som passer meg godt. Jeg ser frem til å bygge selskapet videre med lokal forankring og regionale målsetninger for tiden som kommer!

Heimgard Bolig er en ledende boligutvikler i Telemark med en betydelig portefølje av boliger og eiendomsprosjekter under utvikling i Telemark, Vestfold og Buskerud. De utvikler alt fra lavere trehus-prosjekter til imponerende leilighetsprosjekter med transformering av bysenter og utvikling av bydeler. Konsernet har over 2.300 boliger i porteføljen, med et planlagt utbyggingsvolum på nærmere 11 Milliarder frem mot 2030. Pancom AS eier Heimgard Bolig sammen med Øygarden Eiendom AS og Miliarium Bolig AS.

Les mer om Heimgard Bolig på Hjem | Heimgard Bolig